sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Ilmaisisa lounaita, onko niitä? Osa 2; M3 panel & ilmainen 10€ lahjakortti McDonalds`iin!





M3 panel on varmasti monelle suomalaiselle varsin tuntematon toimija. M3 panel toteuttaa internetissä yritysten, järjestöjen ja julkisen sektorin tilaamia kyselytutkimuksia. Kyselyihin vastaamalla saa vastikkeeksi pisteitä, eihän tämä mitään hyväntekeväisyyttä ole. :D Pisteillä saa paneelimyymälästä vaikka minkälaista sälää, aina aterinseteistä fidget spinnereihin.





M3 panelissa täytät ensin profiilisi tiedot, jotka liittyvät mm. sinun median käyttöön ja asumiseesi. Profiilin täytettyäsi, alat saamaan kutsuja kyselyihin. Yhdestä kyselystä saa keskimäärin 150 pistettä, mutta hajonta on suurta. Itse olen tehnyt kyselyitä 50 ja 600 pisteen väliltä. Mitä pidempi kysely, sitä enemmän pisteitä. Normaaliin 150 pisteen kyselyyn menee noin 10-15 minuuttia.

Ja sitten niihin palkintoihin! Oma suosikkini on McDonalds`in lahjakortti. Lahjakortti on 10€ arvoinen ja siihen vaaditaan 1 500 pistettä. Ei edes paha mielestäni, se tekee noin 10 normaalipituista kyselyä. Sijoittamalla hieman aikaa kyselyjen vastaamiseen, saa oikeasti ilmaisen lounaan. Ja voihan lahjakortin vaikka myydä tuolla 10€:lla jos haluaa sen suoraan rahaksi muuttaa. Toimituskuluja ei ole. Toki kyllä tämäkin yritys omansa välistä ottaa ja oikeasti mielipiteeni olisi yrityksille arvokkaampaa kuin nämä pisteet (150=noin 1€), mutta en ole parempaakaan tuottoa mielipiteilleni (vielä) keksinyt! :D

Itse löysin M3 panelin kaverini suosituksesta ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Aluksi suhtauduin hieman spekuloiden koko hommaan, mutta päätin kokeilla. Parin viikon kuluttua sainkin jo pisteet kasaan ja laitoin mäkkärin lahjakortin tilaukseen. Noin kaksi viikkoa kesti lahjakortilla tulla kotiin, mutta en tätä pistä pahakseni kun Tanskasta asti se tänne seilasi. Nyt olen ollut M3 panelin jäsen muutaman kuukauden ja kolmas mäkkärin lahjakortti saapui juuri postissa kotiini. Olen siis mielipiteeni jakamisella ansainnut jo 30€ parissa kuukaudessa :) Suosittelen jokaiselle, joka täysin ilmaisen herkutteluhetken haluaa M3 panelia. :) Tämän linkin kautta rekisteröityessäsi saat 50 pistettä valmiiksi ja samlla ansaittuasi 150 pistettä lahjoitat minulle muutaman pisteen kaupan päälle :) Eikun kaikki herkuttelemaan mäkkäriin ilman kustannuksia!

P.S Jos sulla on tiedossa samankaltaisia sivustoja, heitä kommentteihin sivuston nimi/linkki niin kaikki pääsevät hyödyntämään myös kyseistä sivustoa :)







9 kommenttia:

 1. Eikö tuo 10e tulisi täyteen nopeammin vaikka keräämällä pulloja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisi varmaankin, mutta itse en kyllä tälläisten hilujen takia viitsi/jaksa lähteä roskiksia koluamaan :) kyselyn voin tehdä vaikka samalla kun istun vessassa (lue: paskalla) , kun ei siinä muutakaan hyödyllistä tekemistä ole😂

   Poista
  2. Ei ollut muuta tekemistä niin tein 55 profiilia ja VPN käyttäen tein noita kyselyjä niin että saattaa tulla 30-50 päivässä. Oon tehnyt työkkäri rahojen päälle

   Poista
 2. Nämä ovat näitä kuinka paljon ketäkin laskuttaa omasta ajastaan ja tässä tapauksessa siitä maksetaan 6€/h eli ei paljoakaan. Mutta hyvä vinkki jos jollain on ylimääräistä aikaa ja intoa vastailla kyselyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha juu omasta mielestä ihan mukavaa tekemistä vastata kyselyihin aina välillä 😂

   Poista
 3. Itse harrastan myös M3paneelia ja laitoin juuri tilaukseen hintavan käsirasvan ja ripsivärin pisteilläni. Suosittelen!

  VastaaPoista
 4. ySense on M3paneelin kaltainen kyselysivusto. Oon ansainnut tältä sivulta kaikista eniten. Suosittelen liittymään: https://www.ysense.com/?rb=93277575

  VastaaPoista