perjantai 27. elokuuta 2021

Suunnitelmat blogin suhteen

Blogin puolella on ollut hiljaista lähiaikoina. Opiskelun ja töiden takia kiirettä on pitänyt, eikä blogille ole juuri jäänyt aikaa. Kesäkuun jälkeen päätin jatkaa varallisuuden seuraamista enää kvartaaleittain kuukausittaisen seuraamisen sijaan. Syyskuusta lähtien ajattelin aloittaa uudelleen omien menojen seuraamisen. Lopetin aikoinaan menojen seuraamisen, sillä vanhemmilla asuessa menoja ei ollut kovinkaan paljoa. Nyt kuitenkin asun omillani ja mielestäni onkin mielenkiintoista ottaa hieman selvää mihin yksinasuvan opiskelijan rahat oikein kuluvatkaan. Tavoitteena olisi seurata menoja ainakin vuoden ajan.


2 kommenttia:

  1. Uskon että tuo kvartaalittainen seuranta voi olla parempikin oman psyykkeen kannalta. Jos suunnitelmissa ei ole veivata osakkeita nousujen ja laskujen mukaan, en näe paljoa hyötyä pitää seurantaa joka kuukausi. Miettinyt itse samaa, mutta päädyin siihen että ainakin toistaiseksi tykkään päivitellä excelit ajantasalle aina kuun vaihteessa, joten siinäpä ne tulee tekstitkin samalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin itselle kvartaaleittain seuraaminen on varmasti parempi, kun ei tule pahemmin veivailtua osakkeita. Toki jos aikaa ja mielenkiintoa riittää kerran kuussa seurantaan niin eihän siitä mitään haittaakaan ole ja saa uuden tekstin blogiin niin kuin sanoitkin :)

      Poista